Waarom kies je voor Zaanstreek Isolatie?

Erkend isolatiebedrijf
Binnen één dag geïsoleerd
Verhoog je woningwaarde
Bespaar tot wel 30% op je energierekening
ISDE subsidie vanuit de overheid

Erkend en gecertificeerd isolatiebedrijf in Oostzaan

Als je in Oostzaan woont en je gaat je huis isoleren, ben je op zoek naar een erkend isolatiebedrijf dat dit op de juiste manier voor jou kan aanpakken. Zaanstreek Isolatie is dat isolatiebedrijf Oostzaan! Ons ervaren team van isolatiespecialisten staat klaar om jouw huis te voorzien van de beste kwaliteit isolatiematerialen. Wij geloven in maatwerk als het goed om energiebesparende maatregelen, zodat elke woning voorzien kan worden van de meest effectieve dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie.

Vakkundig isoleren

Als erkend en gecertificeerd isolatiebedrijf in Oostzaan zetten wij ons in voor de verbetering van jouw leefomgeving. Zaanstreek isolatie onderscheidt zich door het team van deskundige professionals, toegewijd aan het leveren van maatwerkoplossingen. Ook zijn onze gecertificeerde vakmensen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze markt. We lopen niet achter de feiten aan, maar voorzien onze klanten van de beste service en kwaliteit. Dit realiseren wij door onze jarenlange ervaring met het uitvoeren van onze disciplines. Huis isoleren? Lagere energierekening? Zaanstreek isolatie is dé erkende specialist die woningen in Oostzaan isoleert en helpt je nog meer uit je woning te halen.

Isolatiebedrijf Oostzaan - Onze isolatiediensten

Benieuwd naar welke soorten isolatie ons isolatiebedrijf uitvoert? Je leest er hier alles over.

Vloerisolatie

Als specialist in vloerisolatie van je kruipruimte helpen we je graag. Lees er hier meer over

Meer over vloerisolatie

Dakisolatie

De meeste warmte verdwijnt via een slecht geïsoleerd dak. Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Meer over dakisolatie

Spouwmuurisolatie

De investering voor spouwmuurisolatie verdien je super snel terug! Lees er nu meer over!

Meer over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie door isolatiebedrijf Zaanstreek

Hoge energiekosten en geen constante temperatuur in de woning? Spouwmuurisolatie is een gemakkelijk toepasbare oplossing met maximaal resultaat! De open ruimte tussen de binnen- en buitenmuur zal met deze werkwijze opgevuld worden met isolatiemateriaal. Deze open ruimte kan onschuldig lijken, maar zorgt voor gemiddeld 30% warmteverlies in een pand. Bij Zaanstreek Isolatie zien wij potentie in deze open ruimtes en helpen wij jou die 30% terug te winnen!

Spouwmuurisolatie door Zaanstreek Isolatie heeft de volgende voordelen voor jouw woning in Oostzaan:

Geen vochtproblemen

Vocht kan schade aanbrengen aan de structuur van het gebouw en de effectiviteit van de isolatie verminderen. In sommige gevallen kan de aanwezigheid van vocht in huis zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Kies daarom voor Zaanstreek Isolaties die de beste spouwmuurisolatie plaatst zonder vochtproblemen!

Subsidie

Wist je dat je vanuit de regering €8,- subsidie per m2 spouwmuurisolatie terugkrijgt? Als er twee isolerende maatregelen worden uitgevoerd kan deze subsidie aangevraagd worden. Wij maken het aanvragen van de subsidie graag zo makkelijk mogelijk. Wij zorgen voor de juiste documentatie, nadat de werkzaamheden zijn verricht, zodat er zonder enige problemen de subsidie aangevraagd kan worden. 

Geluiddempende werking

In jouw woning genieten van de rust en stilte? Spouwmuurisolatie houdt niet alleen kou en vocht tegen, maar ook geluidsoverlast van buiten. De minerale wol die Zaanstreek Isolaties gebruikt werkt geluiddempend en zorgt voor een prettig wooncomfort. 

Milieuvriendelijk

Ons isolatiemateriaal is voor 80% gerecycled glas en bevat geen chemicaliën of kunstmatige kleurstoffen. Dit draagt bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot en is niet schadelijk voor mens en milieu. 

Duurzame isolatie

De levensduur van spouwmuurisolatie maakt van jouw woning een duurzaam pand. De minerale stof die wij gebruiken in combinatie met onze werkwijze zorgt voor een perfecte opvulling tussen de spouwmuren.Het gevolg hiervan is dat de isolatie levenslang meegaat! 

Onze vakspecialisten gaan professioneel te werk en installeren binnen 1 dag spouwmuurisolatie bij jouw woning in Oostzaan. Er zullen kleine gaten geboord worden in de gevel en vervolgens gevuld worden met ons beste materiaal, minerale wol van Knauf Supafil Cavity. Deze minerale wol verspreidt zich en zorgt dat de spouw volledig wordt gedicht. Onze professionals dichten de boorgaten met specie in dezelfde kleur als de huidige voegen. Zo is er na afronding nagenoeg niets meer zichtbaar van de werkzaamheden.

Vloerisolatie - isolatiebedrijf Oostzaan

Last van binnendringende kou met als gevolg een koude vloer? Grote kans dat deze kou via de kruipruimte jouw woning binnenkomt. Vrijwel alle huizen oudere in Nederland zijn voorzien van een kruipruimte, dus het ervaren van koude en vochtige lucht in de woning komt regelmatig voor. Zaanstreek Isolatie brengt topkwaliteit isolatiemateriaal aan in de kruipruimte en maakt korte metten met de koude lucht in jouw woning. 

Enkele voordelen die vloerisolatie kan realiseren voor jouw woning in Oostzaan:

  • Energiebesparend: Gemiddeld bespaar je met een geïsoleerde vloer zo’n 20% op de energierekening. In de meeste gevallen verdienen onze klanten de investering binnen 4 tot 5 jaar terug.
  • Subsidie: Ook voor vloerisolatie kan subsidie na het plaatsen van deze isolatie aangevraagd worden. Hoeveel de subsidie is hangt af van meerdere factoren als het aantal m2 en of je meerdere maatregelen hebt laten uitvoeren. Vanuit Zaanstreek Isolatie verzorgen we de juiste documentatie zodat je zonder problemen subsidie kan aanvragen.
  • Geen vochtproblemen: Door een goede bodemisolatie zullen er geen vochtproblemen optreden in de woning en ook zal er geen schimmelvorming meer plaatsvinden. Dit maakt het huis gezonder voor jou en je omgeving.
  • Vloerisolatie op diverse vloeren: Een vloerisolatie is op diverse vloeren toepasbaar. Zaanstreek Isolatie plaatst vloerisolatie onder andere op houten en betonnen vloeren, maar ook onder vloerverwarming. Zolang er een kruipruimte is kunnen we altijd voorzien in vloerisolatie
  • Snelle plaatsing: Het plaatsen van vloerisolatie wordt gedaan door onze professionals. Zij hebben expertise in het werken met het beste materiaal. Onze professionals komen naar jouw woning in Oostzaan en isoleren de kruipruimte binnen 1 dag, zodat je direct kunt genieten van alle voordelen die vloerisolatie te bieden heeft! 

De vakspecialisten van Zaanstreek Isolatie spuiten vloerisolatie pur in combinatie met water tegen de onderkant van de vloer. Dit resulteert in een naadloze, strakke coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte. Wij werken met QuadFoam wat overal op hecht en zonder tussenperiodes meerdere lagen over elkaar kan spuiten. Dit versnelt onze klussen en zorgt voor een beter eindresultaat. 

Bij Zaanstreek Isolatie vinden we het belangrijk dat je profiteert en geniet van de beste vloerisolatie! Meer weten over vloerisolatie voor jouw woning? Onze specialisten adviseren je graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek!

Dakisolatie - isolatiebedrijf Oostzaan

De warmte binnenshuis houden tijdens de koude dagen? Waar de stijgende warme lucht ontsnapt bij een niet goed geïsoleerd dak, kunnen wij zorgen dat de warmte binnen jouw woning blijft. Door het aanbrengen van een extra isolatielaag behoud je de warmte in de winter, maar stoot je tijdens de warme dagen de zon af. Kortom, van dakisolatie profiteer je het hele jaar door!

Ontdek de vele voordelen die dakisolatie jouw woning in Oostzaan te bieden heeft:

  • Energiebesparend: Bij dakisolatie wordt gemiddeld 20% op de energierekening bespaard. Onze klanten verdienen deze investering vaak binnen 3 jaar terug. Ook kan je naast energie besparen direct profiteren van een comfortabele leefomgeving.
  • Subsidie: Op dakisolatie zit een serieuze subsidieregeling van €30,- per m2 bij het voldoen aan twee besparende maatregelen. Ook voor dakisolatie ontzorgen wij je graag en zorgen we voor de nodige documentatie zodat jij gemakkelijk de subsidie kan aanvragen.
  • Dakisolatie aan binnenzijde: Via de binnenkant een woning isoleren is de beste manier. Door de dakisolatie tegen de wanden van het schuine dak te spuiten, brengen we op een efficiënte manier een dekkende isolatielaag aan. Deze laag zorgt voor minder vocht en schimmel
  • Hogere woningwaarde: Het is een slimme investering om dakisolatie te laten plaatsen. Naast dat je direct kan genieten van de isolatie, heeft het ook voordelen in de toekomstige verkoop van je huis. In veel gevallen krijgt een pand of woning een beter energielabel, wat belangrijk is bij de taxatie.
  • Overkappingen en garages: Dakisolatie kan ook toegepast worden op overkappingen en garages, mits deze een hellend of plat dak hebben. Voorkom vocht en schimmels in deze ruimtes, aangezien deze spullen kunnen aantasten. Door dakisolatie kan je van jouw overkapping of garage een fijne ruimte maken!

Bij het plaatsen van de dakisolatie brengt een vakspecialist schuim aan tegen het dak. Er ontstaat een strakke isolatielaag die elke kier of gleuf dicht. Onze professionals gebruiken QuadFoam voor iedere klus. Het heeft een ultra hoge isolatiewaarde en is niet schadelijk voor mens en milieu. 

Bij Zaanstreek Isolatie werken wij voornamelijk met oudere woningen. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden. Ontdek hier meer over dakisolatie en neem gerust contact met ons op voor advies.

Isolatiebedrijf Oostzaan - altijd bij u in de buurt

Bij Zaanstreek Isolatie weet je zeker dat je goed zit. Met onze spouwmuur-, dak- en vloerisolatie ben je verzekerd van een goed geïsoleerde woning. Wij zijn hét isolatiebedrijf bij jou in de buurt die helpt de energierekening te verlagen en het comfort in jouw leefomgeving te verhogen.

Interesse in het verduurzamen van jouw woning in Oostzaan? Bekijk meerdere pagina's op onze website, vraag een adviesgesprek of neem contact met ons op!

Gratis advies van onze isolatie-experts in Oostzaan?

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op