Hoe werkt het?

Subsidie aanvragen doet men altijd achteraf. Nadat wij hebben geïsoleerd zorgen we ervoor dat jij in het bezit bent van alle benodigde documentatie om subsidie aan te vragen. Je gaat naar de plaatselijke gemeente, vraagt subsidie aan en levert de documenten af. Vervolgens nemen zij contact met je op en wordt alles gecontroleerd. Nadat dit akkoord is bevonden wordt het te subsidiëren bedrag op je rekening gestort.

Hoeveel subsidie krijg ik?

Dit hangt af van de soort isolatie en het te isoleren oppervlak. Onderstaand vind je een handig overzicht met de diensten die wij aanbieden en de subsidie die je daarvoor kunt krijgen. Getoonde prijzen zijn per vierkante meter bij twee verduurzamende maatregelen. Het is nu ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor één maatregel. De subsidie die u hiervoor ontvangt is ongeveer de helft van wat er in onderstaand overzicht staat. Denk dus goed na of er voor u 2 verduurzamende maatregelingen gelden. Zo benut u de ISDE subsidie namelijk optimaal.

Soort isolatie Min. m2 Bedrag
Dakisolatie 20 €30,- per m²
Spouwmuurisolatie 10 €8,- per m²
Vloerisolatie 20 €11,- per m²

lening 1

Groene Lening

Ook zonder eigen vermogen is het verduurzamen van je woning mogelijk. Om mensen die niet over voldoende eigen vermogen beschikken toch te stimuleren om de woning te verduurzamen, heeft de Nederlandse overheid de ‘groene lening’ opgesteld.  

Met de groene lening krijg jij de beschikking over geld voor de aanschaf en plaatsing van duurzame producten. Deze lening heeft een zeer laag en aantrekkelijk rentepercentage. 

Zullen we samen jouw subsidie regelen?

Alles met betrekking tot het isoleren van woningen, bedrijfsgebouwen en andere objecten onder één dak. Door onze werkzaamheden bespaar je gemiddeld 20% tot 30% op de energiekosten, hierdoor wordt de investering van onze klanten binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend.

Jouw gegevens

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op