Waarom kies je voor Zaanstreek Isolatie?

Subsidie vanuit de overheid
Binnen één dag geïsoleerd
Hogere waarde woning of pand
Maandelijks besparen op de energierekening
Minder warmteverlies
Dé specialist in isolatie

Kosten voor vloerisolatie van uw kruipruimte

De kosten voor vloerisolatie zijn sterk afhankelijk van het type woning en het aantal vierkante meters wat geisoleerd moet worden. Om je toch een idee te geven aan welke kosten je moet denken, hierbij een indicatie:

  • €1200 - €2000 voor een tussenwoning/hoekwoning
  • €2000 - €3000 voor een vrijstaande woning

Omdat je uiteraard niet voor verrassingen wilt komen te staan, raden we ten alle tijden aan om een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Samen nemen we je wensen door, krijg je gratis advies van onze specialisten én kunnen we vervolgens een offerte op maat maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

subsidie isolatie 2 2048x1365

Subsidie voor vloerisolatie kruipruimte

Wist je dat je subsidie kunt aanvragen voor vloerisolatie in je kruipruimte? Met de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kun je subsidie voor je vloerisolatie aanvragen, net als voor andere isolatiemaatregelen zoals spouwmuurisolatie, dakisolatie, HR++ glas en triple glas. De subsidie aanvragen gebeurt altijd achteraf. Vanuit Zaanstreek isolatie verzorgen we de juiste documentatie zodat je zonder problemen subsidie kunt aanvragen voor je vloerisolatie.

Hoeveel subsidie je ontvangt voor vloerisolatie hangt van meerdere factoren af, waaronder het aantal m2 én of je meerdere maatregelen laat uitvoeren. Zijn dit twee of meer maatregelen, dan is het subsidiebedrag per m2 twee keer zo hoog (zoals te zien is in onderstaande tabel). Benieuwd welke maatregelen je naast vloerisolatie door ons kan laten uitvoeren? We denken graag met je mee in het beter isoleren van je woning.

Soort isolatie Min. m2 Bedrag
Dakisolatie 25 €30,- per m²
Spouwmuurisolatie 15 €8,- per m²
Vloerisolatie 25 €11,- per m²

geld besparen

Terugverdientijd vloerisolatie kruipruimte

Gemiddeld besparen onze klanten 20% op de energierekening na het isoleren van de vloer. Naast het verbeteren van het wooncomfort is de flinke besparing op de energierekening natuurlijk waar veel klanten het voor doen. 

De terugverdientijd van de investering is afhankelijk van het aantal te isoleren vierkante meters. In de meeste gevallen verdienen onze klanten de investering dus binnen 4 tot 5 jaar terug.

img 20190314 wa0026

Werkwijze en isolatiemateriaal

In combinatie met water als blaasmiddel spuiten wij de vloerisolatie pur tegen de onderkant van de vloer. Het resultaat: een naadloze, strakke coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte. Omdat het compatibel is met vrijwel alle bouwmaterialen kunnen wij QuadFoam voor iedere klus gebruiken. Ook hecht het overal op en is het mogelijk om zonder tussenperiodes meerdere lagen over elkaar te spuiten. Dit versnelt onze klussen en verbetert het eindresultaat.

Ben je volledig overtuigd van onze vloerisolatie en wil je graag advies op maat? Plan dan vandaag nog vrijblijvend een adviesgesprek in met onze specialisten!

Ervaringen van onze klanten

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen je al voor. Lees hier alvast een aantal van de ervaringen met onze vloer-, spouwmuur of dakisolatie.

Uitstekende uitvoering en zeer netjes gewerkt."

M. Lewis over de ervaring met dakisolatie

Wij hebben sinds kort ons huis laten isoleren door Zaanstreek-isolatie. De heren zijn naar een bakje koffie gelijk gestart en het resultaat mag er wezen. Naar de klus alles netjes achtergelaten. Wij zijn meer dan tevreden"

Chieljan Harmsen over de ervaring met dakisolatie

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen voor vloerisolatie