Waarom je kiest voor Zaanstreek Isolatie

Binnen één dag geïsoleerd
Gratis adviesgesprek
Professionele installatie
Duizenden tevreden klanten
voordelen isolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een effectieve manier om uw leefcomfort te verhogen en uw energierekening te verlagen. Door isolatiemateriaal aan te brengen aan de onderkant van uw vloer, wordt koude lucht buiten gehouden en blijft de warmte juist binnen. Dit resulteert in een aangenamer binnenklimaat en minder energieverbruik om uw huis te verwarmen. Vloerisolatie is vooral effectief in huizen met een kruipruimte, waar het direct op de bodem of tegen de vloer zelf kan worden aangebracht.

bodemisolatie

Bodemisolatie

Bodemisolatie biedt een simpele oplossing om energieverlies tegen te gaan en het comfort in uw huis te verbeteren. Door isolerende materialen zoals EPS-parels of schuim aan te brengen op de bodem van uw kruipruimte, wordt vocht geweerd en warmte beter vastgehouden. Deze vorm van isolatie is ideaal voor woningen waarbij vloerisolatie niet mogelijk is, en zorgt voor een drogere en warmere leefomgeving.

img 20210824 wa0020

Dakisolatie

Dakisolatie is een van de meest rendabele manieren om energie te besparen. Warmte stijgt op en zonder goede isolatie verdwijnt deze warmte snel via het dak. Door uw dak te isoleren, houdt u niet alleen in de winter de warmte binnen, maar blijft uw huis in de zomer ook koeler. Of het nu gaat om een schuin of plat dak, er zijn diverse isolatiemethoden en materialen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en de structuur van uw dak.

img 20210824 wa0013

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een snelle en efficiënte methode om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Deze vorm van isolatie wordt toegepast in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Het vullen van deze spouw met isolatiemateriaal zoals glaswol of EPS-korrels zorgt voor een significante vermindering van warmteverlies. Het resultaat is een comfortabeler binnenklimaat en een lagere energierekening, zonder ingrijpende verbouwingen. 

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op