Over ons

Een servicegericht bedrijf dat zich focust op het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Geen andere bedrijfstakken, wij doen waar wij goed in zijn: isoleren. Ervoor zorgen dat het wooncomfort van onze klanten verbeterd en de energierekening lager uitvalt, dat beweegt ons. Iedere dag weer. Bij Zaanstreek Isolatie werken vakspecialisten die weten wat zij doen en plezier halen uit hun werkzaamheden. Vanuit onze thuisbasis in Haarlem bedienen we klanten door heel Nederland.

zaanstreek isolatie

Constante innovatie

Wij blijven onszelf innoveren en zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen onze markt. Door deze manier van werken lopen we voor in de isolatiebranche, kunnen we onze klanten voorzien van de beste service en werken we samen met partijen met dezelfde denkwijze. Denk bijvoorbeeld aan onze supplier QuadFoam. Een innovatief bedrijf met een geweldig product waar wij als een van de weinigen mee mogen werken.

Specialisaties

Liever de specialist zijn dan het algemene bedrijf. Om die reden hebben wij besloten onszelf te specialiseren in 3 disciplines, het isoleren van spouwmuren, daken en vloeren. Deze disciplines voeren we al 10 jaar lang naar volle tevredenheid van klanten uit. Dat verzekeren we je!

Een complete partner die weet waar het om draait en waar winst te behalen valt op het gebied van comfort, energiekosten en duurzaam wonen. Dat is Zaanstreek Isolatie. 

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op