Waarom kies je voor Streek Isolatie?

Hogere waarde woning of pand
Subsidie vanuit de overheid
Warmer huis in de winter, koeler huis in de zomer
Maandelijks besparen op de energierekening
Minder warmteverlies
Binnen één dag geïsoleerd
Beter voor het milieu

Hogere Huisprijs

Het dak laten isoleren is een slimme investering. Niet alleen vanwege de directe voordelen waar men van kan genieten, het kan ook voordelen hebben bij een toekomstige verkoop van het huis. Door het dak te isoleren krijgt de woning of het pand in veel gevallen een beter energielabel. Dit label is belangrijk bij de taxatie. Ieder jaar krijgt het energielabel meer en meer waarde. De reden? We willen duurzamer leven en wonen.

Dakisolatie zorgt bij veel van onze klanten voor een waardestijging van de woning of het pand, hiermee kan de investering direct worden terugverdiend.

Terugverdientijd dakisolatie

De andere en gebruikelijkste manier om de terugverdientijd te berekenen is door te bekijken hoeveel er maandelijks wordt bespaard. Bij dakisolatie kunnen we uitgaan van een gemiddelde besparing van 25% op de gasrekening. Onze klanten verdienen de investering vaak binnen 3 jaar terug. 

michael longmire lhltmgdohc8 unsplash scaled

Subsidieregeling

Op dakisolatie is een serieuze subsidieregeling van toepassing. Vanuit de overheid krijg jij €30,- per vierkante meter dakisolatie gesubsidieerd. Een flinke besparing op een investering die zichzelf terugverdiend. Binnen 3 jaar verdienen onze klanten de investering terug, door deze subsidieregeling wordt dit versneld! 

Meer informatie over de subsidieregeling? 

quadfoam 1

Quadfoam 500

In combinatie met water als blaasmiddel spuiten wij dit polyurethaanschuim tegen het dak. Een naadloze, strakke coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte. Omdat het compatibel is met vrijwel alle bouwmaterialen kunnen wij QuadFoam voor iedere klus gebruiken. Ook hecht het overal op en is het mogelijk om zonder tussenperiodes meerdere lagen over elkaar te spuiten. Dit versnelt onze klussen en verbetert het eindresultaat.

QuadFoam is niet schadelijk voor mens en milieu. Een waar wondermiddel.

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Plan een adviesgesprek