Wat zeggen onze klanten?

Bij Zaanstreek Isolatie staan onze klanten centraal. Bekijk hier wat enkele van onze tevreden klanten te zeggen hebben over onze dienstverlening. Wordt jij onze volgende tevreden klant?

Uitstekende uitvoering en zeer netjes gewerkt."

M. Lewis over de ervaring met dakisolatie

Wij hebben sinds kort ons huis laten isoleren door Zaanstreek-isolatie. De heren zijn naar een bakje koffie gelijk gestart en het resultaat mag er wezen. Naar de klus alles netjes achtergelaten. Wij zijn meer dan tevreden"

Chieljan Harmsen over de ervaring met vloerisolatie

Duidelijk offerte traject en bevestiging van opdracht. 2 vakkundige isolateurs die in prettige sfeer en goed overleg netjes werk leveren. Resultaat direct voelbaar in huis. Puntje van aandacht dat de monteurs geen gedetailleerde werkinstructie bij zich hadden. Zoals een kopie van de offerte."

Dirk Vos over de ervaring met vloerisolatie

Super netjes en professioneel geholpen, blij met de spouwmuurisolatie en de verdere service! Nogmaals bedankt."

Thijs de Wildt over de ervaring met spouwmuurisolatie

Geweldige service. Goed geinformeerd en duidelijk in de communicatie. Fijne vakmensen hebben hier de spouw en het dak geisoleerd. Kan ze absoluut aanbevelen."

Mario Buijks over de ervaring met dakisolatie, spouwmuurisolatie

Fantastisch werk verricht. Het begon al bij het eerste contact. Keurige heer, kordaat en duidelijk. Prijs offerte was interessant. Vervolgens opdracht gegeven en alles is conform afspraak nagekomen. Vakkundig werk verricht. Complimenten."

Co Pronk

Goede service, vriendelijk personeel, effect direct merkbaar (comfortabele warmte in de woning), kordate hulp bij het aanvragen van de subsidie, zeer aan te bevelen!"

Hans van Dolderen

Zeer tevreden met de uitvoering van onze spouwmuurisolatie. Vooraf een helder gesprek, de dag zelf netjes uitgevoerd. Geen troep, alles netjes achtergelaten. Kortom zeer tevreden en merkbaar verschil."

Lisanne Stam over de ervaring met spouwmuurisolatie

Wij hebben Zaanstreek-isolatie ons dak laten isoleren. Voor de offerte is is een deskundige bij ons geweest, en heeft ons alles begrijpelijk en goed uitgelegd. Daarbij hebben de mannen top werk geleverd en waren uiterst vriendelijk. 'S avonds waren de resultaten al merkbaar. Bedankt."

Gino Cristofoli

Professioneel uitgevoerd. Harde werkers Ondanks dat het laat en koud was hebben hebben ze tot in de avond doorgewerkt en de klus afgemaakt! Top!"

Rob Kuiken over de ervaring met dakisolatie

"hoop gaten in je huis, maar dan heb je ook wat!" Een super team kwam het huis van mijn buurman en mijzelf, in een dag geheel isoleren. Top werk, vriendelijke mannen. Top werk, want ik voel sinds de installatie, dat de warmte van de verwarming binnenshuis blijft. De ketel staat veel minder aan!"

Gerrit D.

Ik heb zelf in de isolatie gezeten, dus uit ervaring kan ik zeggen dat deze jongens top zijn."

Kris Houtman

Meer referenties laden
melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op