Waarom kies je voor Streek Isolatie?

Hogere waarde woning of pand
Subsidie vanuit de overheid
Warmer huis in de winter, koeler huis in de zomer
Maandelijks besparen op de energierekening
Minder warmteverlies
Binnen één dag geïsoleerd
Beter voor het milieu

Jij verhoogt de temperatuur en de energierekening stijgt. Een tijdelijke oplossing, ’s nachts zal de temperatuur weer dalen en de dag erna begint alles weer van voor af aan. Vloerisolatie is een permanente oplossing ter verbetering van het wooncomfort én het verlagen van de energierekening.

vloer-isoleren.jpg

Is vloerisolatie wel mogelijk in mijn woning?

Vrijwel alle huizen in Nederland zijn voorzien van een kruipruimte. Deze is nodig om werkzaamheden onder de vloer te kunnen verrichten. Heeft het huis geen kruipruimte? Dan kan er na de bouw ondergronds nooit meer wat worden gewijzigd of gerepareerd, dat zou onhandig zijn.

Huizen die over een kruipruimte beschikken zijn geschikt voor vloerisolatie. Panden die na 2014 zijn gebouwd zijn standaard voorzien van extreem goed geïsoleerde vloeren. Is jouw huis of (bedrijfs)pand voor die tijd gebouwd? Dan is het isoleren van de vloer een optie wanneer er klachten worden ondervonden.

Ontdek in 2 simpele stappen of isolatie voor uw woning mogelijk is

vloerisolatie-1.png

Vloerisolatie om vochtproblemen tegen te gaan

Naast een steenkoude vloer zorgt een niet-geïsoleerde vloer voor een ander probleem: vocht. Vloeren die niet geïsoleerd zijn, of vloeren die met PUR zijn geïsoleerd, houden vocht niet tegen. Het vocht hoopt zich op in de kruipruimte, resulteert in schimmel en dit wordt na verloop van tijd zichtbaar in huis. 

Wij werken voor het isoleren van de vloer met QuadFoam, een polyurethaanschuim waarvan wij meerdere lagen aanbrengen tegen het plafond van de kruipruimte. Vocht wordt tegengehouden, de vloer voelt lekker warm aan en het is brandwerend. 

michael-longmire-lhltmgdohc8-unsplash-scaled.jpg

Terugverdientijd Vloerisolatie

Gemiddeld besparen onze klanten 15% op de energierekening na het isoleren van de vloer. Bij Zaanstreek Isolatie staan we kwaliteit. Volgens ons is de besparing op de energierekening even belangrijk als het verbeteren van het wooncomfort. 

De terugverdientijd van de investering is afhankelijk van het aantal te isoleren vierkante meters. In de meeste gevallen verdienen onze klanten de investering binnen 3 tot 3,5 jaar terug.

Onze werkwijze

In combinatie met water als blaasmiddel spuiten wij dit polyurethaanschuim tegen het dak. Een naadloze, strakke coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte. Omdat het compatibel is met vrijwel alle bouwmaterialen kunnen wij QuadFoam voor iedere klus gebruiken. Ook hecht het overal op en is het mogelijk om zonder tussenperiodes meerdere lagen over elkaar te spuiten. Dit versnelt onze klussen en verbetert het eindresultaat.

QuadFoam is niet schadelijk voor mens en milieu, waterproof en brandbestendig. Een waar wondermiddel.

melvin.png

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Plan een adviesgesprek