Waarom kies je voor Streek Isolatie?

Hogere waarde woning of pand
Subsidie vanuit de overheid
Warmer huis in de winter, koeler huis in de zomer
Maandelijks besparen op de energierekening
Beter voor het milieu
Binnen één dag geïsoleerd
Beter voor het milieu
spouwmuurisolatie 1

Is mijn woning geschikt voor spouwmuurisolatie?

Bij veel woningen is het mogelijk om de spouwmuur te laten isoleren. Echter is dit niet bij elke woning het geval. We helpen u dan ook graag te achterhalen of dit bij wel mogelijk is. Doe nu onze isolatiecheck of vraag gemakkelijk een adviesgesprek aan.

Ontdek in 2 simpele stappen of isolatie voor uw woning mogelijk is

spouwmuur isolatie 4

Hoe gaan onze professionals te werk?

Voor het vullen van de spouw worden er aan de buitenkant van de muur kleine gaten geboord, elk zo’n 80 centimeter van elkaar. Deze gaten worden in de voeg gezet. Via deze boorgaten wordt onze minerale wol van Knauf Supafil Cavity in de spouw gespoten. Het schuim verspreidt zichzelf en zorgt ervoor dat de gehele spouw wordt gedicht.

De boorgaten worden door onze professionals na afronding van de werkzaamheden gevuld met specie in dezelfde kleur als de huidige voegen. Er is na afronding niets meer zichtbaar van onze werkzaamheden.

Subsidie En Milieubewust

Wist je dat je vanuit de regering €8,- per vierkante meter spouwmuurisolatie terugkrijgt? Dit doen zij om te voldoen aan eisen met betrekking tot het klimaat. Het wooncomfort verbeteren, op energiekosten besparen én geld terugkrijgen van de overheid, veel mooier wordt het niet. Daarnaast stoot je woning of bedrijfspand minder CO2 uit. Hierdoor ben je milieubewust bezig en is jouw pand klaar voor de toekomst.

subsidie isolatie 2 2048x1365

De specialist in isolatie

In de meeste gevallen verdienen onze klanten de investering die zij maken al binnen 3 jaar terug. Door het verlagen van de energierekening wordt er maandelijks bespaard op de kosten. Meer eigen vermogen en comfortabeler wonen, Zaanstreek Isolatie maakt het mogelijk voor haar klanten.

quadfoam 1

ISOLATIEMATERIALEN

Quadfoam

In combinatie met water als blaasmiddel spuiten wij dit polyurethaanschuim tegen het dak. Een naadloze, strakke coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte. Omdat het compatibel is met vrijwel alle bouwmaterialen kunnen wij QuadFoam voor iedere klus gebruiken. Ook hecht het overal op en is het mogelijk om zonder tussenperiodes meerdere lagen over elkaar te spuiten. Dit versnelt onze klussen en verbetert het eindresultaat.

QuadFoam is niet schadelijk voor mens en milieu, waterproof en brandbestendig. Een waar wondermiddel.

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Plan een adviesgesprek