Waarom kies je voor Zaanstreek Isolatie?

Subsidie vanuit de overheid
Binnen één dag geïsoleerd
Dé specialist in Laren
Verhoog je woningwaarde
Terugverdientijd van 3-5 jaar
Vloerisolatie al vanaf €1200,-

Vloerisolatie Laren: Wat zijn de kosten?

Een vraag die je graag snel inzichtelijk wilt hebben, is waarschijnlijk: wat kost vloerisolatie gemiddeld in Laren? De kosten voor vloerisolatie zijn sterk afhankelijk van het type woning, de kruipruimte en het aantal vierkante meters wat geïsoleerd moet worden. Om je toch een idee te geven aan welke prijs je moet denken, vind je hier een indicatie van onze gemiddelde kosten. Wij rekenen op basis van kosten per m2.

  • €1200 - €2000 voor een tussenwoning/hoekwoning
  • €2000 - €3000 voor een vrijstaande woning
Vloerisolatie kruipruimte pur

Subsidie voor vloerisolatie in Laren

Het is ook in Laren mogelijk om subsidie aan te vragen voor je vloerisolatie. Net als voor andere isolatiemaatregelen zoals spouwmuurisolatie en dakisolatie. Het aanvragen van de subsidie gebeurt altijd achteraf. Vanuit Zaanstreek zorgen we dat je alle juiste documentatie ontvangt, zodat je zonder problemen de subsidie kunt aanvragen bij de overheid.

De mate van subsidie hangt af van de oppervlakte die je laat isoleren én of je één of meerdere verduurzamende maatregelen laat uitvoeren. In onderstaande tabel zie je de vergoeding bij minimaal 2 energiebesparende maatregelen. Voor één besparende maatregel krijg je ongeveer de helft van de subsidie.

Soort isolatie Min. m2 Bedrag
Dakisolatie 20 €30,- per m²
Spouwmuurisolatie 10 €8,- per m²
Vloerisolatie 20 €11,- per m²

geld besparen

Vloerisolatie Laren: Hoeveel bespaar je?

Energiebesparing met goede vloerisolatie wordt te vaak onderschat. Want wat levert vloerisolatie nou eigenlijk op? Gemiddeld bespaar je met een geïsoleerde vloer zo’n 20% op de energierekening! Naast het verbeteren van het wooncomfort is de flinke besparing op de energierekening natuurlijk waar veel klanten het voor doen. 

De terugverdientijd van de investering is afhankelijk van het aantal te isoleren m2. In de meeste gevallen verdienen onze klanten de investering binnen 4 tot 5 jaar terug. Houd daarbij rekening met het feit dat de gemiddelde koopwoning in Nederland 20 jaar bewoond wordt door dezelfde eigenaar en je hebt het rendement van je vloerisolatie zo berekend.

Kruipruimte isoleren - vloerisolatie

Werkwijze en isolatiemateriaal

Bij het isoleren van de kruipruimte spuiten we (in combinatie met water) de pur tegen de onderkant van de vloer. Het resultaat: een naadloze, strakke coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte. Omdat het compatibel is met vrijwel alle bouwmaterialen kunnen wij QuadFoam voor iedere klus gebruiken. Ook hecht het overal op en is het mogelijk om zonder tussenperiodes meerdere lagen over elkaar te spuiten. Dit versnelt onze klussen en verbetert het eindresultaat.

Ben je volledig overtuigd van onze vloerisolatie en wil je graag advies op maat? Plan dan vandaag nog vrijblijvend een adviesgesprek in met onze specialisten!

Gratis advies voor vloerisolatie Laren

Graag advies ontvangen van een erkend isolatiebedrijf in Laren over de best mogelijke isolatie voor uw woning? Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze experts contact met je op voor het inplannen van een gratis adviesgesprek. In het gesprek ontvangt u een advies en offerte volledig op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Ervaringen van onze klanten in Laren

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen je al voor. Lees hier alvast een aantal van de ervaringen van onze klanten uit Laren met onze vloer-, spouwmuur of dakisolatie.

Uitstekende uitvoering en zeer netjes gewerkt."

M. Lewis over de ervaring met dakisolatie

Wij hebben sinds kort ons huis laten isoleren door Zaanstreek-isolatie. De heren zijn naar een bakje koffie gelijk gestart en het resultaat mag er wezen. Naar de klus alles netjes achtergelaten. Wij zijn meer dan tevreden"

Chieljan Harmsen over de ervaring met vloerisolatie

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen voor vloerisolatie in Laren

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op