Waarom kies je voor Zaanstreek Isolatie?

Binnen één dag geïsoleerd
Warmer huis in de winter, koeler huis in de zomer
Maandelijks besparen op de energierekening
Hogere waarde woning of pand
Subsidie vanuit de overheid
Beter voor het milieu
spouwmuurisolatie[1]

Is mijn woning in baarn geschikt voor spouwmuurisolatie?

Of je nu een tussenwoning, rijtjeshuis of twee-onder-een-kap hebt; bij veel bestaande woningen is het mogelijk om de spouwmuur te laten isoleren. Echter is dit niet bij elke woning het geval. Zo is een jaren 30 huis vaak anders opgebouwd dan een woning uit de jaren 70 of 80. We helpen je dan ook graag te achterhalen of dit bij jouw woning wel mogelijk is. Doe nu onze isolatiecheck of vraag gemakkelijk een adviesgesprek aan.

Geen spouwmuurisolatie mogelijk?
Blijkt nou dat jouw woning niet geschikt is voor spouwmuurisolatie? Geen zorgen, want je kunt je huis ook op andere manieren isoleren. Hierin denken we graag met je mee. Heb je bijvoorbeeld al eens dakisolatie of vloerisolatie overwogen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in en wij zorgen voor specialistisch advies, geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen en woonsituatie.

De kosten voor spouwmuurisolatie in baarn

Een vraag die je graag snel inzichtelijk wilt hebben, is waarschijnlijk: wat kost spouwmuurisolatie in baarn? De kosten voor spouwmuurisolatie zijn erg afhankelijk zijn van de soort en grootte van de woning. Precies daarom rekenen we bij het toepassen van spouwmuurisolatie met kosten per m2. Op die manier kunnen we per situatie de exacte kosten berekenen en weet je vooraf precies hoeveel spouwmuurisolatie voor jouw woning gaat kosten. 

Omdat je niet voor verrassingen wilt komen te staan, raden we te allen tijde aan om een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Tijdens zo’n gesprek nemen we je wensen door, krijg je gratis advies van onze isolatiespecialisten, berekenen we het aantal m2 kijken we naar de ventilatie of deze voldoende is én maken we een offerte op maat. Zo weet je precies wat spouwmuurisolatie voor jouw woning gaat kosten. Wel zo fijn als je weet waar je aan toe bent! Om je alvast een idee te geven van de kosten voor spouwmuurisolatie, hebben we de gemiddelde kosten per soort woning op een rijtje gezet.

Wat kost spouwmuurisolatie gemiddeld per soort woning:

  • €1100,-/€1500 Voor spouwmuurisolatie bij een tussenwoning/rijtjeshuis
  • €1400,-/2500,- Voor spouwmuurisolatie bij een hoekwoning of 2 onder 1 kap
  • €2000,-/4500,- Voor spouwmuurisolatie bij een vrijstaand huis

Hoeveel bespaar je met spouwmuurisolatie?

Wooncomfort en een bijdrage aan een beter milieu zijn natuurlijk goede redenen om voor spouwmuurisolatie te kiezen. Toch is de besparing op de energierekening de voornaamste reden om te investeren in spouwmuurisolatie. En dat vinden we ook niet zo gek. De terugverdientijd op deze investering is gemiddeld 3 tot 5 jaar. Dus vraag je jezelf af: heeft spouwmuurisolatie zin? Is het verstandig? Ja, absoluut! Vergeleken met andere isolatiemaatregelen heeft spouwmuurisolatie de kortste terugverdientijd. Wil jij ook graag besparen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan en wij leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen. We kunnen zelfs jouw verwachte besparing met spouwmuurisolatie berekenen. Meer eigen vermogen en comfortabeler wonen, Zaanstreek Isolatie maakt het mogelijk voor haar klanten.

vloerisolatie 1

Subsidie voor spouwmuurisolatie in baarn

Wist je dat je vanuit de regering €8,- subsidie per m2 spouwmuurisolatie terugkrijgt, mits je twee isolerende maatregelen uit laat voeren.  Dit doen zij om te voldoen aan eisen met betrekking tot het klimaat, maar voor jou is het vooral erg voordelig. Het wooncomfort verbeteren, op energiekosten besparen én geld terugkrijgen van de overheid, veel mooier dan dat wordt het niet. Daarnaast stoot je woning of bedrijfspand ook veel minder CO₂ uit. Hierdoor ben je meteen milieuvriendelijk bezig en is jouw pand klaar voor de toekomst. Wil je aanspraak maken op subsidie voor spouwmuurisolatie? Laat dit dan altijd door een gecertificeerd bedrijf doen zoals Zaanstreek Isolatie. Niet alleen heb je dan recht op subsidie, je weet ook dat de werkzaamheden professioneel worden uitgevoerd.

Subsidie spouwmuurisolatie aanvragen

Subsidie aanvragen voor spouwmuurisolatie maken we bij Zaanstreek Isolatie graag zo makkelijk mogelijk. Je kunt de subsidie pas aanvragen bij de regering nadat de werkzaamheden zijn verricht, maar wij zorgen voor de juiste documentatie zodat je de subsidie zonder enige problemen kunt aanvragen. Op onze pagina over subsidie lees je meer over subsidie voor spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. De uitgebreide voorwaarden vanuit de regering vind je terug op de website van de rijksoverheid.

spouwmuur isolatie 3

Onze werkwijze en isolatiemateriaal

Voor het vullen van de spouw worden er aan de buitenkant van de muur kleine gaten geboord, elk zo’n 80 centimeter van elkaar. Deze gaten worden in de voeg gezet. Via deze boorgaten wordt onze minerale wol van Knauf Supafil Cavity in de spouw gespoten. De dikte van de spouwmuurisolatie wordt bepaald door de breedte van de luchtspouw, maar dit heeft geen invloed op onze methode. Het voordeel van de Supafil minerale wol is dat het ook geschikt is voor dunne spouwmuurisolatie: al vanaf 40 mm. De minerale wol verspreidt zichzelf en zorgt ervoor dat de gehele spouw wordt gedicht. Met deze oplossing hebben we je woning binnen één dag geïsoleerd.

De boorgaten worden door onze professionals na afronding van de werkzaamheden gevuld met specie in dezelfde kleur als de huidige voegen. Er is na afronding nagenoeg niets meer zichtbaar van onze werkzaamheden.

De voordelen van spouwmuurisolatie door Zaanstreek Isolatie

In de winter zorgt spouwmuurisolatie ervoor dat warmte binnen blijft en kou buitenshuis blijft. Dit heeft natuurlijk een positief effect op de energierekening én het wooncomfort. Maar wist je dat spouwmuurisolatie ook in de zomer zo zijn voordelen heeft? Net zo goed als dat het in de winter de kou buiten houdt, blijft in de zomer de warmte beter buiten je woning. Zo voelt je huis warmer in de winter en koeler in de zomer. Profiteer ook het hele jaar van een prettig leefklimaat in huis. 

Spouwmuurisolatie zonder vochtproblemen
We horen het te vaak: huizen met vochtproblemen na het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Gelukkig niet met de minerale wol van Knauf Supafil Cavity. Omdat dit materiaal met siliconen is behandeld, werkt het waterafstotend en neemt het geen vocht op. Sterker nog: het materiaal heeft ventilerende eigenschappen waardoor de spouwmuur kan ‘ademen’. Niemand wil problemen met vocht. Kies daarom voor de beste spouwmuurisolatie van Zaanstreek Isolatie zonder vochtproblemen.

Spouwmuurisolatie werkt geluiddempend
Hoor je alles wat buiten gebeurt ook binnen? Met de spouwmuurisolatie van Zaanstreek Isolatie gaan we naast kou en vocht ook geluidsoverlast tegen. De minerale wol die we gebruiken werkt namelijk geluiddempend. Wat veel mensen niet weten, is dat geluidsoverlast een negatief effect heeft op het wooncomfort. Investeer je in spouwmuurisolatie, dan investeer je in jouw woongeluk.

Milieuvriendelijke spouwmuurisolatie
Niet alleen wordt ons spouwmuur isolatiemateriaal voor 80% van gerecycled glas gemaakt, het bevat ook geen chemicaliën of kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor is het niet schadelijk voor mens en milieu én verlagen we de CO2 uitstoot. Het zorgt er ook voor dat je als bewoner gewoon thuis kan zijn als wij je spouwmuren komen isoleren. Dat is wel zo prettig. Uiteindelijk willen op ieder vlak het best mogelijke resultaat voor onze klanten. verder ook niet voedzaam voor ongedierte.

Duurzame spouwmuurisolatie
Duurzaamheid zit hem wat ons betreft niet alleen milieuvriendelijkheid, maar net zo goed in levensduur. Want hoe lang gaat de spouwmuurisolatie van Zaanstreek Isolatie eigenlijk mee? De minerale wol van Knauf Supafil Cavity in combinatie met onze werkwijze zorgt ervoor dat de inblaaswol gelijkmatig wordt verdeeld tussen de spouwmuren, waardoor deze niet inzakt en levenslang zijn werk doet. Je leest het goed: levenslang!

Op zoek naar advies over (spouwmuur)isolatie in baarn?

We kunnen ons voorstellen dat dit veel informatie is om te verwerken. Daar komt bij dat iedere woonsituatie anders is. Wil je daarom graag advies op maat van een professioneel isolatiebedrijf over spouwmuurisolatie, kruipruimte isolatievloerisolatie of dakisolatie in baarn? Neem dan contact met ons op of plan direct een adviesgesprek in. Op basis van onze bevindingen maken we een maatwerk offerte voor je, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wil je eerst graag meer lezen over de ervaringen van klanten die je al voorgingen? Dat kan! Ga naar onze referentiepagina en lees wat andere klanten van ons vinden.

Tevreden klanten over spouwmuurisolatie in baarn

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen je al voor. Lees hier alvast een aantal van de ervaringen van onze klanten uit baarn met onze vloer-, spouwmuur of dakisolatie.

Super netjes en professioneel geholpen, blij met de spouwmuurisolatie en de verdere service! Nogmaals bedankt."

Thijs de Wildt over de ervaring met spouwmuurisolatie

Geweldige service. Goed geinformeerd en duidelijk in de communicatie. Fijne vakmensen hebben hier de spouw en het dak geisoleerd. Kan ze absoluut aanbevelen."

Mario Buijks over de ervaring met dakisolatie, spouwmuurisolatie

Gratis adviesgesprek aanvragen voor spouwmuurisolatie in baarn?

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op