fbpx
Energiekosten besparen, meer wooncomfort en bijdragen aan een schonere wereld

Spouwmuurisolatie is een zeer goede investering. Door een gunstigere energielabel laat de dakisolatie de prijs van uw huis in waarde stijgen.

Daarnaast is de terugverdientijd slechts 2 tot 4 jaar.  

Spouwmuurisolatie is absoluut een van de meest ideale, duurzame oplossingen

Niet voor iedereen is spouwmuurisolatie even bekend terrein. Het isoleren van de spouwmuur wordt niet dagelijks toegepast. Dit terwijl het isoleren van de spouwmuur een uitmuntende investering is, binnen enkele jaren verdien u het geld namelijk terug.

Isolatiebedrijf Zaanstreek Isolatie helpt u graag bij het aanbrengen

In sommige gemeente kunnen woning eigenaren subsidie krijgen voor isolatie. Normaal gesproken is de terugverdientijd van isolatie 3 tot 5 jaar, maar wanneer er subsidie beschikbaar is verdient u de investering nog sneller terug. 

Neem vandaag nog contact op voor meer infomatie! Of vraag direct een offerte aan!

isolatiebedrijf – Zaanstreek Isolatie

Bespaar op uw energiekosten en vergroot het wooncomfort met spouwmuurisolatie

Wat is spouwmuurisolatie?

Niet voor iedereen is spouwmuurisolatie even bekend terrein. Het isoleren van de spouwmuur wordt niet dagelijks toegepast. Dit terwijl het isoleren van de spouwmuur een uitmuntende investering is, binnen enkele jaren verdien u het geld namelijk terug.

Voordelen spouwmuurisolatie

Eigenlijk heel simpel, er zijn een aantal redenen om uw spouwmuur te isoleren:

Lagere energierekening
Voor veel mensen is de direct de belangrijkste reden. Jaarlijks kan het namelijk honderden euro’s schelen op uw energierekening als u kiest voor het isoleren van uw spouwmuur.

Goede investering
Door een gunstigere energielabel laat de spouwisolatie de prijs van uw huis in waarde stijging. Daarnaast is de terugverdientijd slechts twee tot vier jaar.

Hoger wooncomfort
Doordat het minder vochtig en bedompt is binnenshuis, zal het te goede komen van de gezondheid. Daarnaast zullen de buren blij zijn door de vermindering van geluidsoverlast. 

Vloerisolatie is goed voor het milieu
Last but not least, de keuze voor spouwisolatie is ook een milieubewuste keuze. Minder c02 uitstoot van uw huis draagt bij aan een schonere planeet met minder onnodige vervuiling.

Spouwmuurisolatie van de beste kwaliteit

Voor het isoleren van uw spouwmuur gebruiken wij supafil cavity inblaaswol van Knauf. Dit is het meest voorkomende isolatie materiaal om in de spouwmuren te blazen. Het materiaal zorgt voor een koele woning in de zomer en een warme in de winter. Je bespaart hierdoor energie en beperkt de uitstoot van CO2.

Collectiviteitskorting voor spouwisolatie?

In sommige gemeente kunnen woningeigenaren subsidie krijgen voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie. Normaal gesproken is de terugverdientijd van isolatie 3-5 jaar, maar wanneer er subsidie beschikbaar is verdient u de investering nog sneller terug. Kent u mensen uit uw dorp of stad die ook interesse hebben in isolatie?

Meld ze dan aan en doe het samen!  Neem contact op voor meer informatie.

 Al ruim  10 jaar ervaring 
 Hoogwaardige isolatiematriaal voor  alle type isolatie  
 Zekerheid van kwaliteit door het  KOMO keurmerk 
 Kwaliteit tegen een scherpe tarief,  subsidies mogelijk