Waarom kies je voor isolatie met Quadfoam 500?

Geurloos
Lagen over elkaar plaatsen zonder tussenperiodes
25 jaar garantie als klant
Brandwerend
Onaantrekkelijk voor ongedierte
Voor zowel dak- als vloerisolatie
Naadloze oplossing
Hecht op iedere ondergrond
dakisolatie 3

Quadfoam 500

Onze Foam Quadfoam500 (de naam zegt het al) is een isofoam en bevat geen giftige stoffen.

Het middel waar wij isolatiewerkzaamheden mee uitvoeren: QuadFoam®500. In het verleden werd er veelal geïsoleerd met dikke platen, steen- of glaswol. Dat is verleden tijd met de komst van het moderne polyurethaanschuim. 

Het schuim maakt onze werkzaamheden eenvoudiger, isoleert beter dan traditionele materialen, is voor verschillende isolatiewerkzaamheden te gebruiken en is sneller te plaatsen. Waar wij vroeger verschillende materialen moesten gebruiken voor vloerisolatie (kruipruimte isolatie) en dakisolatie, kan nu alles worden geïsoleerd met QuadFoam®500. 

img 20210824 wa0016

Plaatsing

Wanneer wij een woning isoleren spuiten wij QuadFoam®500 in combinatie met water, wordt het het middel met speciale apparatuur aangebracht. Bij dakisolatie kan het QuadFoam®500 schuim direct tegen het dak worden geplaatst, bij vloerisolatie zal het plafond van de kruipruimte worden voorzien van meerdere lagen schuim, zo profiteer jij van een warme vloer en een lagere energierekening. Benieuwd of jouw woning ook in aanmerking komt voor onze duurzame isolatiemogelijkheden? Doe de isolatie check of vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Ontdek in 2 simpele stappen of isolatie voor uw woning mogelijk is

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op