Knauf Insulation Supafill

Knauf

Voor het isoleren van de spouw gebruiken wij Supafil Cavity inblaaswol van Knauf. Dit is het meest voorkomende isolatiemateriaal voor het isoleren van de spouw. Supafil Cavity Wall is speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren. De spouwmuur wordt van buiten geïsoleerd, de monteur maakt daarvoor inblaasopeningen in de voegen. Om de 80 centimeter wordt er een gat geboord, vervolgens wordt het materiaal via deze gaten ingeblazen. 

knauf 1

Voordelen Knauf Supafil Cavity

De inblaaswol is voorzien van het Eurofins Gold-certificaat, de hoogst mogelijke norm voor binnenluchtkwaliteit. Supafil bevat géén formaldehyde en is brand-, vocht- en schimmelwerend. Tevens geurloos.
Het product wordt voor 80% geproduceerd uit gerecycled glas en bevat geen chemische middelen of kunstmatige kleurstoffen. Een uitermate duurzaam product met positieve invloed op mens en milieu. 

spouwmuur isolatie 4

Binnen één dag geregeld

Door gebruik te maken van Supafil Cavity kunnen werkzaamheden in vrijwel alle gevallen binnen één dag worden afgerond. Na afronding van de werkzaamheden worden de gaten in de voegen gevuld met specie. Deze specie heeft dezelfde kleur als de voeg waardoor er niets meer zichtbaar is. 

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op