Waarom kies je voor Zaanstreek Isolatie?

Hogere waarde woning of pand
20% besparen op energierekening
Subsidie vanuit de overheid
De specialist in dakisolatie in montfoort
Hoge klanttevredenheid
Binnen één dag geïsoleerd

Kosten voor dakisolatie in montfoort

Wat kost dakisolatie? In het geval van dakisolatie worden de kosten per vierkante meter berekend. Omdat wij enkel dakisolatie aanbrengen aan de binnenkant van een schuin dak, is onderstaande inschatting daarop gebaseerd. De kosten van dakisolatie aan de buitenzijde, bijvoorbeeld bij een plat dak, zullen daarom afwijken van onze gemiddelde prijs per m2. Gemiddeld kost dakisolatie via de binnenzijde van een schuin dak (zonder afwerking):

Tussen de €1500,- en €3000,- voor een tussenwoning/rijtjeswoning/hoekwoning

Tussen de €3000,- en €5500,- voor een vrijstaande woning.

Wil je graag weten wat de kosten zijn voor dakisolatie in montfoort? Plan dan een adviesgesprek in. We maken een inschatting van de situatie, berekenen het aantal vierkante meters en laten je precies weten wat de dakisolatie gaat kosten met een offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast ben je ook voor spouwmuurisolatie of kruipruimte isolatievloerisolatie in montfoort bij Zaanstreek Isolatie aan het juiste adres

img 20210824 wa0016

Onze werkwijze

In combinatie met water als blaasmiddel spuiten wij dit schuim tegen het dak. Op die manier ontstaat er een strakke isolatielaag die elke kier en gleuf dicht. Omdat het compatibel is met vrijwel alle bouwmaterialen kunnen wij QuadFoam voor iedere klus gebruiken. Ook hecht het overal op en is het mogelijk om zonder tussenperiodes meerdere lagen over elkaar te spuiten. Dit versnelt onze klussen en verbetert het eindresultaat. Vanuit professioneel oogpunt een waar wondermiddel. 

Subsidie voor dakisolatie in montfoort

Op dakisolatie is een serieuze subsidieregeling van toepassing. Bij 2 besparende maateregelen of meer ontvang je per m2 €30,- aan subsidie. De investering die zichzelf terugverdient wordt op deze manier nog aantrekkelijker! Laat je naast dakisolatie geen andere isolatiemaatregelen uitvoeren, dan is je subsidie per m2 ongeveer de helft. Binnen (5 jaar) verdienen onze klanten de investering terug. En door deze subsidieregeling wordt dit zelfs versneld! 

Laat de werkzaamheden altijd uitvoeren door een specialist zoals Zaanstreek Isolatie. Zo ben je ervan verzekerd dat je dakisolatie goed wordt aangebracht. Daarnaast verzorgen we de nodige documentatie zodat je zonder problemen je subsidie aan kunt vragen. Het aanvragen van de subsidie doe je overigens ná het uitvoeren van de werkzaamheden.

Het beste isolatie materiaal voor je dak

Voor het isoleren van een schuin dak gebruiken we Quadfoam 500. Dit is een polyurethaanschuim (ook wel bekend als purschuim) dat zich perfect leent voor het isoleren van houten ondergronden, zoals daken, vloeren en muren. Pur dakisolatie heeft als materiaal eigenlijk geen nadelen en enkel voordelen in vergelijking met andere materialen voor dakisolatie. Dat maakt purschuim volgens ons de beste vorm van dakisolatie. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Niet schadelijk voor mens en milieu
  • Een naadloos en strak eindresultaat
  • Een coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte
  • Het hecht op ieder oppervlak
  • Snelle werkwijze
  • 17x beter tegen geluid dan bijv wol isolatie
  • Ultra hoge isolatiewaarde

Dakisolatie montfoort: Advies van een expert

Zoekt u een erkend isolatiebedrijf in montfoort en wilt u graag advies over de best mogelijke isolatie voor uw woning? Vul dan onderstaand formulier in, zodat onze isolatie-experts langs kunnen komen voor een advies op maat. Vervolgens ontvangt u netjes een maatwerk offerte, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn voor het isoleren van uw woning.

Tevreden klanten over dakisolatie in montfoort

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen je al voor. Lees hier alvast een aantal van de ervaringen van onze klanten uit montfoort met onze vloer-, spouwmuur of dakisolatie.

Uitstekende uitvoering en zeer netjes gewerkt."

M. Lewis over de ervaring met dakisolatie

Wij hebben sinds kort ons huis laten isoleren door Zaanstreek-isolatie. De heren zijn naar een bakje koffie gelijk gestart en het resultaat mag er wezen. Naar de klus alles netjes achtergelaten. Wij zijn meer dan tevreden"

Chieljan Harmsen over de ervaring met vloerisolatie

Adviesgesprek dakisolatie aanvragen

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op