fbpx
Energiekosten besparen, meer wooncomfort en bijdragen aan een schonere wereld

Vloerisolatie is een zeer goede investering. Door een gunstigere energielabel laat de vloerisolatie de prijs van uw huis in waarde stijgen.

Daarnaast is de terugverdientijd slechts 3 tot 5 jaar.  

Vloerisolatie is absoluut een van de meest ideale, duurzame oplossingen

Eigenlijk zegt de naam al genoeg, het gaat namelijk om het isoleren van uw vloer. Er wordt bij het isoleren van de vloer een isolerende laag aan de onderkant van de vloer van uw woning geplaatst. Dit wordt gedaan via de kruipruimte.

Isolatiebedrijf Zaanstreek Isolatie helpt u graag bij het aanbrengen

In sommige gemeente kunnen woning eigenaren subsidie krijgen voor isolatie. Normaal gesproken is de terugverdientijd van isolatie 3 tot 5 jaar, maar wanneer er subsidie beschikbaar is verdient u de investering nog sneller terug. 

Neem vandaag nog contact op voor meer infomatie! Of vraag direct een offerte aan!

isolatiebedrijf – Zaanstreek Isolatie

Bespaar op uw energiekosten en vergroot het wooncomfort met vloerisolatie

Eigenlijk zegt de naam al genoeg, het gaat namelijk om het isoleren van uw vloer. Er wordt bij het isoleren van de vloer een isolerende laag aan de onderkant van de vloer van uw woning geplaatst. Dit wordt gedaan via de kruipruimte.

Voordelen vloerisolatie
Eigenlijk heel simpel, er zijn een aantal belangrijke redenen om het dak te isoleren:

Lagere energierekening
Voor veel mensen is de direct de belangrijkste reden. Jaarlijks kan het namelijk honderden euro’s schelen op uw energierekening als u kiest voor het isoleren van het dak.

Goede investering
Door een gunstigere energielabel laat de dakisolatie de prijs van uw huis in waarde stijgen. Daarnaast is de terugverdientijd slechts drie tot zes jaar.

Hoger wooncomfort
Doordat het minder vochtig en bedompt is binnenshuis, zal het te goede komen van de gezondheid. Daarnaast zullen de buren blij zijn door de vermindering van geluidsoverlast.

Dakisolatie is goed voor het milieu
Last but not least, de keuze voor dakisolatie is ook een milieubewuste keuze. Minder c02 uitstoot van uw huis draagt bij aan een schonere planeet met minder onnodige vervuiling.

Collectiviteitskorting voor vloerisoslatie?

In sommige gemeente kunnen woningeigenaren subsidie krijgen voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie. Normaal gesproken is de terugverdientijd van isolatie 3-5 jaar, maar wanneer er subsidie beschikbaar is verdient u de investering nog sneller terug. Kent u mensen uit uw dorp of stad die ook interesse hebben in isolatie?

Meld ze dan aan en doe het samen!  Neem contact op voor meer informatie.

 Al ruim  10 jaar ervaring 
 Hoogwaardige isolatiematriaal voor  alle type isolatie  
 Zekerheid van kwaliteit door het  KOMO keurmerk 
 Kwaliteit tegen een scherpe tarief,  subsidies mogelijk