Waarom kies je voor Zaanstreek Isolatie?

Tot wel 30% subsidie korting
Binnen één dag geïsoleerd
Hoge klanttevredenheid
Alleen het beste isolatiemateriaal
Hogere woningwaarde door verbetering energielabel
Bespaar honderden euro's per jaar op de energierekening

Kosten voor vloerisolatie van uw kruipruimte

De kosten voor vloerisolatie zijn sterk afhankelijk van het type woning en het aantal vierkante meters wat geisoleerd moet worden. Om je toch een idee te geven aan welke kosten je moet denken, hierbij een indicatie:

  • €1200 - €2000 voor een tussenwoning/hoekwoning
  • €2000 - €3000 voor een vrijstaande woning

Omdat je uiteraard niet voor verrassingen wilt komen te staan, raden we ten alle tijden aan om een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Samen nemen we je wensen door, krijg je gratis advies van onze specialisten én kunnen we vervolgens een offerte op maat maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

subsidie isolatie 2 2048x1365

Subsidie voor vloerisolatie kruipruimte

Wist je dat je tot wel €11 per m2 kunt ontvangen voor vloerisolatie? Het aanvragen van de subsidie gebeurt altijd achteraf. En wij zorgen vanuit Zaanstreek isolatie dat u de juiste documentatie ontvangt zodat je zonder problemen subsidie kunt aanvragen. Naast het direct verlagen van uw energierekening ontvangt u dus ook nog eens extra korting.

Hoeveel subsidie je ontvangt voor vloerisolatie hangt van meerdere factoren af, waaronder het aantal m2 én of je meerdere maatregelen laat uitvoeren. Zijn dit twee of meer maatregelen, dan is het subsidiebedrag per m2 twee keer zo hoog. Benieuwd welke maatregelen je naast vloerisolatie door ons kan laten uitvoeren? We denken graag met je mee in het beter isoleren van je woning.

geld besparen

Terugverdientijd vloerisolatie kruipruimte

Gemiddeld besparen onze klanten 20% op de energierekening na het isoleren van de vloer. Naast het verbeteren van het wooncomfort is de flinke besparing op de energierekening natuurlijk waar veel klanten het voor doen. 

De terugverdientijd van de investering is afhankelijk van het aantal te isoleren vierkante meters. In de meeste gevallen verdienen onze klanten de investering dus binnen 4 tot 5 jaar terug.

Kruipruimte isoleren - vloerisolatie

Werkwijze en isolatiemateriaal

In combinatie met water als blaasmiddel spuiten wij de vloerisolatie pur tegen de onderkant van de vloer. Het resultaat: een naadloze, strakke coating die onaantrekkelijk is voor ongedierte. Omdat het compatibel is met vrijwel alle bouwmaterialen kunnen wij QuadFoam voor iedere klus gebruiken. Ook hecht het overal op en is het mogelijk om zonder tussenperiodes meerdere lagen over elkaar te spuiten. Dit versnelt onze klussen en verbetert het eindresultaat.

Ben je volledig overtuigd van onze vloerisolatie en wil je graag advies op maat? Plan dan vandaag nog vrijblijvend een adviesgesprek in met onze specialisten!

Ervaringen van onze klanten

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen je al voor. Lees hier alvast een aantal van de ervaringen met onze vloer-, spouwmuur of dakisolatie.

Uitstekende uitvoering en zeer netjes gewerkt."

M. Lewis over de ervaring met dakisolatie

Wij hebben sinds kort ons huis laten isoleren door Zaanstreek-isolatie. De heren zijn naar een bakje koffie gelijk gestart en het resultaat mag er wezen. Naar de klus alles netjes achtergelaten. Wij zijn meer dan tevreden"

Chieljan Harmsen over de ervaring met vloerisolatie

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen voor vloerisolatie

melvin

Samen de mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder met alle vragen. Neem nu contact op met onze medewerkers

Neem contact met ons op