fbpx

Subsidie

Nederland wil jou stimuleren om een milieubewuster huis te creëren, dit doen zij volgens de ‘Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)’.

Hoe zit het nou eigenlijk?

Je komt in aanmerking voor subsidie wanneer jij eigenaar bent van het huis en deze woning jouw hoofdverblijf is. Het isoleren van je woning zorgt voor een milieuvriendelijke oplossing. Er hoeft minder energie opgewekt te worden om hetzelfde resultaat te behalen: een warm huis in de winter of een koel huis in de zomer.

 

Om zo veel mogelijk mensen te stimuleren om mee te werken, worden er subsidies uitgegeven. Wanneer jij een van deze opties uit hebt laten voeren, zoals het isoleren, dien je deze aanvraag in bij je gemeente. Zij willen dan een bewijs, deze krijg je na het isoleren van ons, en zullen dan na goedkeuring jouw aangevraagde subsidie uitkeren.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Dit hangt af van het aantal vierkante meters dat is geïsoleerd en voor welk soort isolatie jij kiest. Onderstaand vind je een handig overzicht:

 

Let wel: subsidies zijn altijd maar tijdelijk te bemachtigen. Wanneer de overheid vindt dat er genoeg huizen zijn geïsoleerd wordt de geldkraan dichtgedraaid. Onze prijzen zijn scherp, maar door het nu uit te laten voeren krijg jij de kans om het nog voordeliger te regelen.

 

Voor vragen over subsidies binnen jouw gemeente raden we aan om met hen contact op te nemen. 


*Let op: De subsidie geldt pas bij 2 maatregelen.


Voor meer informatie omtrent de maatregelen, bekijk deze website.


1
Dakisolatie

Per vierkante meter dakisolatie ontvang je €20,- subsidie van de overheid.

1
Vloerisolatie

Per vierkante meter vloerisolatie ontvang je €7,- subsidie van de overheid.

1
Spouwmuurisolatie

Per vierkante meter spouwmuurisolatie ontvang je €5,- subsidie van de overheid.

Melvin

Melvin van Broekhoven

Eigenaar/adviseur

Bij Zaanstreek gaan we altijd voor het uiterste. Ik snap dat als je op het punt staat om je woning te verduurzamen je wellicht veel vragen hebt. Ik sta je graag te woord in een persoonlijk gesprek. 

Zaansteek-Isolatie