fbpx

Spouwmuurisolatie

In Nederland beschikken veel huizen en panden over spouwmuren. Een spouwmuur bestaat uit een binnen- en buitenmuur, tussen deze muren zit een open ruimte van 5 tot 9 centimeter. Die opening wordt ‘de spouw’ genoemd. Regenwater wordt opgevangen door de buitenmuur en kan daardoor niet binnendringen in het huis. De spouw is daarentegen wel een grote aderlating wanneer het aankomt op het vasthouden van de temperatuur. Kou en warmte worden niet tegengehouden, hierdoor is het op temperatuur houden van je woning een flinke klus. Met spouwmuurisolatie is dit verleden tijd, je behoudt de voordelen van de spouwmuur én het huis wordt energiezuiniger.

Lagere energierekening

Een woning waarbij alle warmte direct via de spouwmuren weer vertrekt heeft vanzelfsprekend meer moeite om op temperatuur te blijven. Wanneer er wordt gekozen voor spouwmuurisolatie kan de woning gemakkelijker op temperatuur blijven, en betaal jij aan het einde van de maand aanzienlijk minder. Jij hoeft minder te stoken om dezelfde temperatuur te behouden, dit kan tot wel 30% schelen!

lagere energierekening
Slimme Investering

Slimme investering

Door het isoleren van de spouwmuur krijgt jouw woning mogelijk een gunstiger energielabel, dit kan de huisprijs weer ten goede komen. Daarnaast wordt een dergelijke investering door de meeste huishoudens al binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend.

 

Kan jij subsidie krijgen voor het isoleren van je woning? Dan wordt deze periode aanzienlijk verkort. Kijk voor meer informatie over subsidie op de website van jouw gemeente.

Milieubewuste keuze

Door voor spouwmuurisolatie te gaan denk je ook nog eens aan het milieu. Jouw huis stoot minder CO2 uit. Nederland wil in de toekomst steeds minder CO2 uit gaan stoten, jij bent daarop voorbereid wanneer je je huis nu laat isoleren.

Professionele aanpak

Bij Zaanstreek Isolatie werken we enkel met de beste materialen, zo ook bij het isoleren van spouwmuren. Bij het isoleren van de spouw maken we gebruik van ‘supafil cavity inblaaswol’ van Knauf. Dit materiaal wordt sinds jaar en dag gebruikt in de isolatiewereld en is de beste in haar soort. Het houdt je huis koel in de zomer en warm in de winter!

 

Jouw spouwmuren laten isoleren? Kies voor Zaanstreek Isolatie!

Ruim 10 jaar ervaring

Hoogwaardig isolatiemateriaal voor alle type isolatie

Zekerheid van kwaliteit door het KOMO-keurmerk

Kwaliteit tegen een scherp tarief en ontvang mogelijk subsidie

Melvin

Melvin van Broekhoven

Eigenaar/adviseur

Bij Zaanstreek gaan we altijd voor het uiterste. Ik snap dat als je op het punt staat om je woning te verduurzamen je wellicht veel vragen hebt. Ik sta je graag te woord in een persoonlijk gesprek. 

Zaansteek-Isolatie