fbpx

Quadfoam 500

Dé manier om jouw dak of vloer te isoleren: Quadfoam 500. Deze manier van isoleren biedt een alternatief voor het traditionele isoleren met bijvoorbeeld glaswol. Quadfoam 500 is zoals de naam al doet vermoeden een dikke schuimlaag die in combinatie met water wordt gespoten. De coating blijft direct plakken en is naadloos, er zullen na het isoleren dus geen openingen te vinden zijn voor ongedierte. Daarnaast is het materiaal zelf ook volledig onaantrekkelijk voor ongedierte, dat is met andere isolatiematerialen wel anders.

Perfecte voor nu en later.

Bij Zaanstreek Isolatie werken wij ook met Quadfoam. De redenen hiervoor zijn duidelijk: het materiaal hecht elk oppervlak, is compatibel met de meeste bouwmaterialen (en dus bij veel soorten huizen inzetbaar) en er kunnen direct meerdere lagen worden gespoten. Dat laatste is een voordeel ten opzichte van andere isolatiematerialen. Er hoeft niet te worden gewacht tot het materiaal is gaan stollen, hierdoor kunnen wij sneller en efficiënter werken.

Voordelen op een rij.

Brandbestendig

Het materiaal is brandbestendig en heeft daarom een geschikte brandprestatie voor gebouwen en huizen.

Waterbestendig

Het water van een lek loopt wel door het schuim heen, maar wordt er niet door opgenomen. Op die manier hoeft alleen het lek te worden gerepareerd, maar heb jij geen omkijken naar het schuim.

Onaantrekkelijk voor ongedierte

Quadfoam 500 trekt geen ongedierte aan. Door de naadloze oplossing krijgt ongedierte ook geen kans om binnen te komen via het dak of de vloer.

 

Jouw dak en/of vloer ook laten isoleren met Quadfoam? Dat kunnen wij voor je regelen.

Milieuvriendelijk

Het product zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijker huis, het is zelf ook niet schadelijk voor mens en milieu. Daarmee is isoleren met Quadfoam 500 een uitermate duurzame keuze.

Naadloos

Bij traditionele isolatiematerialen wordt er vaak met platen gewerkt, denk bijvoorbeeld aan steen- of glaswol. De naden zijn daarbij een zwak punt, met Quadfoam 500 hoef je je daar geen zorgen om te maken. Het product hecht perfect en laat geen naden achter; een ultiem resultaat.

Quadfoam 500 live in actie

Zaanstreek-Isolatie