fbpx
isolatiebedrijf – Zaanstreek Isolatie

De juiste isolatiematerialen voor spouwmuur, dak en vloer vakkundig aangebracht door Zaanstreek Isolatie

Isolatiemateriaal voor spouwmuurisolatie

Voor het isoleren van uw spouwmuur gebruiken wij Supafil Cavity inblaaswol van Knauf. Dit is het meest voorkomende isolatie materiaal om in de spouwmuren te blazen. Spouwmuurisolatie is voordelig toe te passen. Supafil Cavity Wall is speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren. De spouwmuur wordt van buitenaf geïsoleerd. De monteur maakt in de voeg van de buitenmuur inblaasopeningen. Deze worden na het inblazen weer keurig gedicht. En is binnen een dag aangebracht.

De spouw vult zich volledig met de inblaaswol. Daarbij zorgt de hoge thermische isolatiewaarde voor een optimale temperatuurverdeling dat daarbij gelijkmatig verdeeld wordt en niet inzakt. De glaswolvezels zijn met siliconen behandeld, zodat het materiaal waterafstotend is en geen vocht opneemt. De spouwmuur blijft ademen doordat de inblaaswol eenvoudig waterdamp doorlaat.

Het materiaal zorgt voor een koele woning in de zomer en een warme in de winter. Je bespaart hierdoor energie en beperkt de uitstoot van CO2. Zo bereik je een aangename binnentemperatuur om in te wonen en werken. Ook heeft supafil inblaaswol een geluiddempende werking. Bij het inblazen laat dit isolatiemateriaal geen ruimte over voor gaten en kieren in de spouw. Deze eigenschappen zorgen voor een betere geluidsisolatie en leiden tot een hoger wooncomfort.

De inblaaswol is voorzien van het Eurofins Gold-certificaat, de hoogst mogelijke norm voor binnenluchtkwaliteit. Supafil bevat namelijk géén formaldehyde. Daarnaast is het materiaal onbrandbaar (brandklasse A1), vocht- en schimmelwerend en reukloos. Supafil-inblaaswol wordt geproduceerd uit tot wel 80% gerecycled glas. Het materiaal bevat verder geen chemische bindmiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Supafil-inblaaswol is daardoor een duurzame investering en heeft een positieve invloed op mens en milieu.

Isolatiemateriaal voor dakisolatie en spouwmuurisolatie

ICYNENE is het enige isolatiemateriaal dat luchtdichtheid (om te voldoen aan de nieuwe thermische normen) combineert met dampdoorlatendheid. De gebruikelijke isolerende materialen uit vezel of vlokken laten lucht door, absorberen het vocht en houden het vast. Door een dampscherm te combineren met de gebruikelijke isolatiematerialen blijft het vocht vastzitten in de wanden en kan het behoorlijke schade aanrichten. De isolatiematerialen uit het assortiment H2Foam LITE zorgen ervoor dat het vocht kan ontsnappen zodat de constructie goed behouden blijft.

Het product is synoniem met superieure kwaliteit, gezonde isolatie en luchtdichtheid. Sinds de lancering in 1986 isoleert en beschermt het honderdduizenden gebouwen in de wereld, waarbij het systematisch beter doet dan de gebruikelijke systemen. Het is niet voor niets dat Icynene wereldleider is op het gebied van isolatie!

Collectiviteitskorting voor isolatie?

In sommige gemeente kunnen woningeigenaren subsidie krijgen voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie. Normaal gesproken is de terugverdientijd van isolatie 3-5 jaar, maar wanneer er subsidie beschikbaar is verdient u de investering nog sneller terug. Kent u mensen uit uw dorp of stad die ook interesse hebben in isolatie?

Meld ze dan aan en doe het samen!  Neem contact op voor meer informatie.

 Al ruim  10 jaar ervaring 
 Hoogwaardige isolatiematriaal voor  alle type isolatie  
 Zekerheid van kwaliteit door het  KOMO keurmerk 
 Kwaliteit tegen een scherpe tarief,  subsidies mogelijk


ruim 10 jaar ervaring

✓ Hoogwaardige isolatiematriaal voor alle type isolatie 

Komo keurmerk

✓ Zekerheid van kwaliteit door het KOMO keurmerk

beste keuze

✓ Kwaliteit tegen een scherpe tarief, subsidies mogelijk