fbpx
isolatiebedrijf – Zaanstreek Isolatie

Bespaar op uw energiekosten en vergroot het wooncomfort met dakisolatie

Isolatie subsidie aanvragen?
Dat kan! Er zijn drie mogelijkheden. Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. Daarnaast kunt u ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren.

Isolatie subsidie particulier

Particulieren kunnen vanaf 2 september 2019 gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger maken door  dakisolatiespouwmuurisolatie en/of  vloerisolatie aan te brengen. Neem voor het indienen van uw aanvraag eerst  contact met ons op om meer te weten over de voorwaarden van deze regeling.

Isolatie subsidie VvE

Tot 1 januari 2023 kunnen Verenigingen van Eigenaren (VvE) subsidie krijgen voor de  dakisolatiespouwmuurisolatie en/of  vloerisolatie van een gebouw met koopwoningen. Een VvE moet dan minstens 2 soorten isolatie toepassen in het gebouw.

VvE’s kunnen ook subsidie aanvragen voor:

1. advies: bijvoorbeeld over de beste aanpak voor isolatie;

2. opstellen van een duurzaam meerjarig onderhoudsplan (MJOP).

Een VvE kan gemiddeld € 20.000 subsidie per appartement krijgen. VvE’s krijgen een bonus als ze hun gebouw extra isoleren. Per appartement € 4.000 bovenop de subsidie van ongeveer 20%.

Energiebespaarlening

Wilt u  dakisolatiespouwmuurisolatie en/of  vloerisolatie aanbrengen maar heeft u geen spaargeld of wilt u dat achter de hand houden? Met de Energiebespaarlening is het mogelijk om boetevrij en tegen een lage rente geld te lenen voor energiebesparende investeringen. Deze lening is voor eigenaren van een koopwoning.

De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Dit hangt af van de isolatiemaatregel die u kiest en hoeveel energie u verbruikt.

Voor VvE’s is er de speciale VvE Energiebespaarlening.

Helpt u mee Nederland te verduurzamen?

Wilt u extra informatie over de financiering van de isolatie van uw woning? Wij helpen u graag. Samen gaan we voor de verduurzaming van ons kikkerlandje. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Collectiviteitskorting voor dakisolatie?

In sommige gemeente kunnen woningeigenaren subsidie krijgen voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie. Normaal gesproken is de terugverdientijd van isolatie 3-5 jaar, maar wanneer er subsidie beschikbaar is verdient u de investering nog sneller terug. Kent u mensen uit uw dorp of stad die ook interesse hebben in isolatie?

Meld ze dan aan en doe het samen!  Neem contact op voor meer informatie.

 Al ruim  10 jaar ervaring 
 Hoogwaardige isolatiematriaal voor  alle type isolatie  
 Zekerheid van kwaliteit door het  KOMO keurmerk 
 Kwaliteit tegen een scherpe tarief,  subsidies mogelijk


ruim 10 jaar ervaring

✓ Hoogwaardige isolatiematriaal voor alle type isolatie 

Komo keurmerk

✓ Zekerheid van kwaliteit door het KOMO keurmerk

beste keuze

✓ Kwaliteit tegen een scherpe tarief, subsidies mogelijk