Gratis brochure

Gratis brochure

Gratis brochure

Bespaar nu jaarlijks honderden euro's!

Bespaar geld met

Vloerisolatie

Het rendement van vloerisolatie is (volgens berekeningen van Milieu Centraal) vergelijkbaar met een rente van 7% op een spaarrekening.

Spouwmuurisolatie

Het rendement van spouwmuurisolatie is vergelijkbaar met een rente van 10% op een spaarrekening (volgens berekeningen van MilieuCentraal)

Dakisolatie

Het rendement van vloerisolatie is (volgens berekeningen van Milieu Centraal) vergelijkbaar met een rente van 9% op een spaarrekening.
€30

SUBSIDIE PER M2 - DAKISOLATIE

€20 ontvang je terug per vierkante meter als subsidie van de overheid.

€11

SUBSIDIE PER M2 - vloeisolatie

€7 ontvang je terug per vierkante meter als subsidie van de overheid.

€8

SUBSIDIE PER M2 - spouwmuurisolatie

€5 ontvang je terug per vierkante meter als subsidie van de overheid.

Lagere energierekening

Voor veel mensen is dit direct de belangrijkste reden. Jaarlijks kan het honderden euro’s schelen op uw energierekening als u kiest voor het isoleren van uw woning.

Lagere energierekening

Voor veel mensen is dit direct de belangrijkste reden. Jaarlijks kan het honderden euro’s schelen op uw energierekening als u kiest voor het isoleren van uw woning.

Snelle terugverdien tijd

Door een gunstigere energielabel laat isolering de prijs van uw huis in waarde stijgen. Daarnaast is de terugverdientijd slechts twee tot vier jaar.

Milieuvriendelijk

De keuze om uw woning te isoleren is een milieubewuste keuze. Minder c02 uitstoot van uw huis draagt bij aan een schonere planeet met minder onnodige vervuiling.

60%

Dakisolatie

60% van de gehele investering ontvang je terug aan subsidie van de overheid.

20%

Vloerisolatie

20% van de gehele investering ontvang je terug aan subsidie van de overheid.

25%

Spouwmuursilatie

25% van de gehele investering ontvang je terug aan subsidie van de overheid.

€231.000

Totaal bespaard in 2020!

Bekijk hoeveel subsidie jij kunt ontvangen

melvin van broekhoven

Veel meer mensen zouden zich bewust moeten zijn van welke voordelen woningisolatie met zich meebrengt. Je bespaart niet alleen jaarlijks geld op je stookkosten, je werkt ook mee aan een duurzamer milieu. Ook zorgt woningisolatie voor een behaagelijker gevoel en verhoogt de comfort van je woning. We moeten met z’n allen werken aan een duurzamere planeet. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen hun steentje hieraan bij te dragen.

De afgelopen 12 jaar heb ik al meer dan 7200 woningen mogen isoleren. Elke keer weer krijg ik energie van de mensen die mij naderhand tevreden opbellen en mij vertellen dat zij de 1e dag na het isoleren DIRECT verschil merkten in hun woning. Ook word ik jaarlijks nog opgebeld door klanten die verbaasd zijn hoeveel zij jaarlijks eigenlijk besparen op hun energierekening met dank aan isolatie.

Melvin van broekhoven

EIGENAAR , ZAANSTREEK ISOLATIE

Testimonials

Wat klanten over ons zeggen

Zeer tevreden met de uitvoering van onze spouwmuurisolatie. vooral een helder duidelijk gesprek, de dag zelf netjes uitgevoerd. Geen troep, alles netjes achtergelaten. Kortom zeer tevreden en merkbaar verschil.
Lisanne Stam
Wij hebben Zaanstreek Isolatie ons dak laten isoleren. Voor de offerte is een deskundige bij ons geweest, en heeft ons alles begrijpelijke en goed uitgelegd. Daarbij hebben de mannen top werk geleverd, en waren uiterst vriendelijk. S avonds waren de resultaten al merkbaar.
Gino Cristoffel
Professioneel uitgevoerd. Harde werkers Ondanks dat het laat en koud was hebben ze tot in de avond doorgewerkt en de klus afgemaakt! Top
Rob Kuiken

Keurmerken waar we trots op zijn 

Corona-keurmerk

Keurmerken waar we trots op zijn 

Subsidieregeling

Momenteel niet voldoende spaargeld om te investeren? Geen zorgen, we got you!

Met de Energiebespaarlening is het mogelijk om boetevrij en tegen een lage rente geld te lenen voor energiebesparende investeringen. Deze lening is voor eigenaren van een koopwoning.

De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Dit hangt af van de isolatiemaatregel die u kiest en hoeveel energie u verbruikt.

Voor VvE’s is er de speciale VvE Energiebespaarlening.